TOPENG RAWATAN MUKA KOLAGEN ISTIMEWA


COLLAGEN FACE MASK (HARGA BORONG UNTUK OUTLET WATSON)

Fungsi utama adalah Pemutih dan Pelembap + Anti-kedut + Mengawal Minyak + Mengurangkan Pori + Penghidratan.Sebuah topeng inovatif gel transprent daripada ekstrak tulen dan asli phyto-kolagen (kolagen diperolehi daripada tumbuhan soya) yang unik.
Dalam 30-45 minit sahaja., Dengan suhu badan, bahan-bahan pekat daripada topeng akan beransur-ansur dinyahkan dan diserap terus ke sel-sel kulit. Menambahkan kulit dengan kelembapan berasaskan kolagen, vitamin & zat dan mengembalikan cahaya kemudaan anda.


Arahan:
1) Bersih dan keringkan muka2) Buka bungkusan dan buang pelapik plastik. Untuk hasil terbaik, gunakan mask serta-merta selepas membukan bungkusan .3) Letakkan topeng perlahan-lahan dan pastikan lekatan yang baik dengan kulit.Elakkan dari terkena mata.4) Tunggu selama 30 minit atau tidur , dan buka dalam masa 12 jam
5) Buang topeng, tidak boleh diguna semulaIngredient:
Water, Glycerin, Polyvinyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Trataricacid, Grape Seed Oil (vitis vinfera), Retinyl, Palmitate (Vitamin A), Tocophbryl Acetate (Vitamin E), BHT, Methylparaben, Fargaben (parfume), Phyto-collage, Aloe vera, Green Tea Extract, P1-um Extract.


DAPATKAN SEGERA! UNTUK KULIT MUKA SECANTIK INI :

Untuk mengawal minyak , kelembapan kulit, anti-kedut, mengurangkan liang dan penghidratan. .FLAWLESSCOLLAGEN FACE MASK (HARGA BORONG UNTUK OUTLET WATSON)

HARGA PROMOSI TERBAIK YANG KAMI TAWARKAN:

14 unit - RM2.50 RM1.90(setiap satu)
30 unit - RM2.40 RM1.80 (setiap satu)
60 unit - RM2.30 RM1.70 (setiap satu)

*harga runcit di Outlet Watson = RM 5.90 sekeping.


HUBUNGI UNTUK TEMPAHAN :
Name : Encik Muhammad Lokman
email : encik_lokman@yahoo.com
HP : 019-4279435 (Encik Lokman)
untuk SMS : type "FACIAL MASK YEAR END" dan disertakan dengan pertanyaan anda.
boleh hubungi kami melalui email atau SMS.
anda akan dilayan sebaik nya.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts