CRYSTAL COLLAGEN FACE MASK
Fungsi utama adalah Pemutih dan Pelembap + Anti-kedut + Mengawal Minyak + Mengurangkan Pori + Penghidratan.
Sebuah topeng inovatif gel transprent daripada ekstrak tulen dan asli phyto-kolagen (kolagen diperolehi daripada tumbuhan soya) yang unik.
Dalam 30-45 minit sahaja., Dengan suhu badan, bahan-bahan pekat daripada topeng akan beransur-ansur dinyahkan dan diserap terus ke sel-sel kulit. Menambahkan kulit dengan kelembapan berasaskan kolagen, vitamin & zat dan mengembalikan cahaya kemudaan anda.
CARA PAKAI:
1) Bersih dan keringkan muka
2) Buka bungkusan dan buang pelapik plastik. Untuk hasil terbaik, gunakan mask serta-merta selepas membukan bungkusan
.3) Letakkan topeng perlahan-lahan dan pastikan lekatan yang baik dengan kulit.Elakkan dari terkena mata.
4) Tunggu selama 30 minit atau tidur , dan buka dalam masa 12 jam5) Buang topeng, tidak boleh diguna semula
BAHAN-BAHAN:
Water, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Trataricacid, Grape Seed Oil (vitis vinfera), Retinyl, Palmitate (Vitamin A), Tocophbryl Acetate (Vitamin E), BHT, Methylparaben, Fargaben (parfume), Phyto-collage, Aloe vera, Green Tea Extract, P1-um Extract.
Water, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Trataricacid, Grape Seed Oil (vitis vinfera), Retinyl, Palmitate (Vitamin A), Tocophbryl Acetate (Vitamin E), BHT, Methylparaben, Fargaben (parfume), Phyto-collage, Aloe vera, Green Tea Extract, P1-um Extract.
DAPATKAN SEGERA! UNTUK KULIT MUKA SECANTIK INI :
Untuk mengawal minyak , kelembapan kulit, anti-kedut, mengurangkan liang dan penghidratan. .
CRYSTAL COLLAGEN FACIAL MASK (HARGA BORONG)
20 keping = RM1.50 sekeping
50 keping = RM1.40 sekeping
100 keping = RM1.30 sekeping
*harga runcit di Pasaran = RM 4.90 sekeping.
20 keping = RM1.50 sekeping
50 keping = RM1.40 sekeping
100 keping = RM1.30 sekeping
*harga runcit di Pasaran = RM 4.90 sekeping.
HUBUNGI KAMI UNTUK TEMPAHAN :
email : encik_lokman@yahoo.com
HP : 019-4279435 (Encik Lokman)
untuk order : WHATSAPP/SMS dgn kata kunci "CRYSTAL FACIAL MASK" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

No comments:
Post a Comment