SLIMMING PATCH JUNGONG PARIS PROMOSI


HARGA PROMOSI !!

KSM PARIS Slimming Patch - Melangsingkan Badan Serta-merta



Benci kepada lemak dekat badan ? asyik tidak kurus walaupun sudah menurunkan pemakanan ? Berat badan masih same walaupun bersenam setiap hari ? Kini, kami mengenalkan Jun Gong Slimming Patch yang dapat membuangkan lemak dalam badan. Anda hanya tampal dekat bahagian yang anda ingin kurus, ya betul begitu senang sahaja. Produk ini banyak digunakan oleh artis-artis diluar negara. Terbukti berkesan !

Slimming patch Jun Gong ialah produk baru yg menggunakan ramuan herba semulajadi utk mempercepatkan pemprosesan lemak berlebihan. Slimming Patch tidak lekat di tapak kaki, ia dilekat di bahagian2 badan yg mempunyai lemak yg berlebihan. Selepas gunakan Slimming patch, tempat yg lekat slimming patch akan rasa sedikit panas, ini ialah kesan Slimming Patch mempercepatkan pembakaran lemak berlebihan.


JUN-GONG SLIMMING PATCH (KS-M PARIS)


HARGA HEBAT YANG KAMI TAWARKAN :

50 keping = RM 1.30 sekeping. RM 1.00 sekeping.
100 keping = RM 1.20 sekeping. RM 0.90 sekeping.
200 keping = RM 1.10 sekeping. RM 0.80 sekeping.

harga market = RM2.50 sekeping.


(untuk order WHATSAPP/SMS ke 019-4279435 dgn kata kunci : "KSM SLIMMING" 



atau baru ingin mencuba produk ini?

Dapatkan pek percubaan :

20 keping = RM28 + RM7 pos ke semenanjung malaysia = RM35 sahaja

(sabah sarawak, pos RM16)


Cara menggunakan slimming patch

1. Keluarkan slimming patch drp bungkusannya,
2. Tanggalkan lapisan plastik dibhg berwarna oren,
3. Bersihkan bahagian badan yg perlu buang lemak,
4. Lekatkan KS-M bahagian oren berhala ke permukaan kulit,
5. Massage/urut mengikut arah jam 50 hingga 100 kali di atas pelekat slimming patch,
6. Selepas itu tinggalkannya apabila anda nak pergi jalan2 atau tidur,
7. Jangan buangkan slimming patch tersebut.
8. Gunakan ketas plastik tadi utk lekatkan balik di bhg oren slimming patch,
9. Simpankan slimming patch tersebut dalam plastik bag yg ketat.
10. Apabila hendak menggunkannya, ulangkan langkah2 seperti di atas.
11. Slimming patch tersebut boleh dilekat dan ditanggalkan bila2 masa.

12. Guna sehingga semua herba di serap habis atau sudah tiada sebarang rasa panas atau sakit (biasanya 3 hari) barulah tukar yg baru.
13. Utk mendapatkan kesan yg maksima, pihak kilang menasihatkan lekat slimming patch ditengah2 pusat, ttp bagi sesiapa yg rasa kesakitan sehingga tidak dpt tahannya, maka anda boleh tanggalkannya. Dan apabila kesakitan sudah hilang, anda boleh teruskan lekat di pusat. Sebab kesan yg maksima bukan semua orang boleh tahan.

14.Packing Terbaru KS-M Paris telah tukar nama kpd Jun Gong Slimming Patch. Setelah pihak kilang terima feedback drp customers, pihak kilang telah membuat kajian dan didapati sekiranya slimming patch dilekat di bhg perut, pusat dan paha dpt memberi kesan slimming yg lebih baik. Kilang menasihatkan supaya slimming patch adalah baik sekiranya dilekat 24 jam (kecuali mandi & bersukan). Setelah 24jam slimming patch perlu ditukar baru utk mendpt kesan yg terbaik. Arahan penggunana slimming patch dlm bahasa english ada dicetak dimuka belakang slimming patch packing baru.



TESTIMONIAL PENGGUNA. (click untuk besarkan)



• KSM Slimming patch direka khas untuk tujuan slimming. Kesannya adalah maksimum berbanding detox foot patch. Toksin biasanya berkumpul di tapak kaki kerana gravity dan system limfa. Tetapi lemak biasanya berkumpul di perut, paha dan bahu.
• Oleh itu, hanya lekat slimming patch di tempat yg sesuai dpt menyingkirkan lemak yang berlebihan.
• Selepas menggunakan KS-M Paris, bahagian yang dilekatkan slimming patch tersebut akan terasa panas dan sedikit kesakitan, ini adalah kerana kesan dari penggunaan KS-M Paris yang bertindak mempercepatkan pembakaran lemak berlebihan.

• Untuk mendapatkan kesan yg maksima, pihak kilang menasihatkan agar dilekatkan slimming patch ini di tengah-tengah pusat, tetapi bagi sesiapa yang tidak dapat menahan sakit, maka anda boleh menanggalkannya. Dan apabila kesakitan sudah hilang, maka anda boleh melekatkan semula di bahagian pusat. Ini disebabkan daripada kesan yang maksima. Tidak semua pengguna dapat menahan kesikitan tersebut.



HARGA HEBAT YANG KAMI TAWARKAN :

50 keping = RM 1.30 sekeping. RM 1.00 sekeping.
100 keping = RM 1.20 sekeping. RM 0.90 sekeping.
200 keping = RM 1.10 sekeping. RM 0.80 sekeping.

harga market = RM2.50 sekeping.


untuk order WHATSAPP/SMS ke 019-4279435 dgn kata kunci : "KSM SLIMMING" 


FAQ:
1. Kalau nak letak kempiskan bahagian perut tu, kena letak sampai 4 bahagian skali ke?
Tak perlu,boleh letak kat bahagian pusat je.

2.Jenis pakai buang macam foot patch detox ke?
Tak. boleh tanggalkan sekejap & guna lagi. Tapi dicadangkan jangan terlalu banyak ulang.Lagi satu,kalau dah letak kat perut,perut aje,jangan tukar tempat lain spt bahu,paha,etc..

3.Pakai sekeping trus leh kurus ker?
Sekali pakai tak nampak kesan..tapi bergantung pada badan manusia.ada orang 5 keping..ade orang 20 keping.

4.Nak kena pantang makan x?
Tak perlu. Cuma digalakkan minum air kosong.


PENGHANTARAN BARANG :

SKYNET/ POSLAJU -Hanya 1-2 hari, barang anda tempah boleh sampai ke

destinasi.

Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali ahad, sabtu minggu pertama setiap bulan dan cuti umum.
Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.
Cawangan : Banting, Selangor & Putrajaya
Kerteh, Terengganu.

Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke lokasi kami ini.



PEMBAYARAN :



Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.


MAYBANK

Name : En Muhammad Redzuan

Account Number : 158024880538




CIMB BANK

Name : En Muhammad Redzuan

Account Number : 
7030697922


Nota : sila masukkan email : encik_lokman@yahoo.com semasa membuat

pembayaran online melalui cimbclicks atau Maybank2u.

Jika cash deposit melalui ATM, anda hanya cuma maklumkan tentang
pembayaran yang telah anda buat ke talian 019-4279435

Selepas membuat bayaran, sila berikan alamat dan nombor telefon untuk kami pos barang andake talian 0194279435


HUBUNGI :

Name : Encik Lokman
email : encik_lokman@yahoo.com
HP : 019-4279435 (Encik Lokman)




untuk order WHATSAPP/SMS ke 019-4279435 dgn kata kunci : "KSM SLIMMING" 

RAMAI TELAH BERJAYA !! JOM DAPATKAN SECRET SPA FACIAL, untuk wajah licin dan muda. KLIK SINI : Secret Spa Facial




1 comment:

  1. Hi...saya nak order 50 kpg..masih available ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts