BIO SLIMMING PANTS - Menghilangkan selulit

-Membantu memelihara kulit dan menegangkan kulit
-Membantu menghilangkan selulit di peha dan punggung

Kehadiran selulit merupakan masalah utama para wanita terutamanya setelah umur makin meningkat. Cegah segera sebelum ianya wujud. amalkan pemakaikan Bio Slimming Pants setiap hari!


Sangat terkenal di Jepun dan Taiwan!

Sangat ringan, super elastic, quality terbaik !
Serta-merta membentuk pinggang, paha, abdomen atas dan bawah serta pinggul yang padat. Diperbuat daripada material yang sangat ringan, dan fabric yang “breathable”

Boleh dipakai pada waktu siang, malam atau semasa anda tidur & semasa latihan boleh mempercepatkan pembakaran kalori & menyelesaikan masalah selulit. Gunakan bersama camisole/korset bamboo untuk meratakan perut dengan pengurangan sebanyak 1.5 inci, dan mengangkat punggung sekurang-kurangnya 15 darjah lebih tinggi!
Bio Slimming Pants membantu membentuk pinggul, perut & paha!
Tiga kesan dalam satu celana panjang! Reka bentuk dalaman seluar ini direka khas untuk membantu dalam peredaran darah dan mengangkat kulit.
sentuhan yang sangat baik, anda boleh terus memakai seluar dalam, ia adalah sangat sejuk, menyenangkan dan selesa untuk dipakai!

[Untuk tempahan, SMS ke 019-427 9435 dengan kata kunci "Promosi Bio Pants"]

HARGA = RM45 RM35 Semenanjung Msia

= RM55 RM45 Sabah, Sarawak



Terdapat dalam 2 Size: M / L

Size: M (waist 64~77cm / hips 87~100cm)
Size: L (waist 69~85cm / hips 92~105cm)



CARA PEMAKAIAN :

-dipakai ketika tidur di malam hari, sehingga akan melangsingkan dan menghilangkan selulit sepanjang malam.
- Gunakan minimum 3jam / hari dan lihat hasilnya dalam 1-2 bulan
pemakaian.


NOTA PENTING:

* Berhati-hatilah agar tidak tersangkut untuk menghindari kerosakan
* Cucilah dengan tangan, bila menggunakan mesin cuci, gunakan jaring
untuk mesin cuci.
* Jangan menggunakan detergent yang keras, cukup dengan sabun
mandi saja


[Untuk tempahan, SMS ke 019-427 9435 dengan kata kunci "Promosi Bio Pants"]

HARGA = RM45 RM35 Semenanjung Msia

= RM55 RM45 Sabah, Sarawak



GOLD SLIM PATCH - BUANG TOKSIN DAN LEMAK - JUALAN BORONG


HARGA PROMOSI 2011!!!

(Kandungan Herba : 90% SLIMMING + 10% DETOX)

GOLD Detox Foot Patch. 100% Original

Gold Slimming Foot Patch ini adalah dihasilkan berdasarkan pada produk Detox Foot Patch, tetapi ditambah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function. Dengan patch ini, pengguna bukan sahaja akan dapat membuang toksin di dalam badan, tetapi dapat menjadikan badan pemakai lebih anggun dengan adanya fungsi pelangsingan. Ini bermakna toksin dan lemak berlebihan akan dikeluarkan melalui penggunaan Gold Slimming Foot Patch ini.



TESTIMONIAL PENGGUNA GOLD SLIMMING PATCH KAMI :

Testimonial 1
I dah guna gold slimming patch 1 pack..ada kesan la..
badan dah rasa ringan..pastu epal ada tampal kat pinggul..maklumlah badan epal ni cam pir..(bukan cam epal) hari2 epal tampal kat pinggul..mlm tmpal kat tpk kaki..hurm..mmg lost 3 inci kat pinggul..ok aper..


Testimonial 2
mimi dh turun lagi 0.5kg..total 2 kg dh hilang...
nk tanye..tmpal kt perut blh x?
byk lemak...

Testimonial 3
mmg ada kesan, bdn ringan dan masalah sembelit saya tanggung sejak lama, kalu x mkn ubat x buang air besar lah saya, sejak pakai, ari ke5, masalah tu ketara berkurangnya, sygnya beli aritu 60pcs share bertiga dg kwn pejabat, skrg nmpk ada kesan positif, dah sume bersungut kenapalah order sikit sangat

Testimonial 4
Mula2 tak nak caya..igt timang rosak... dah try penimbang berbeza...mmg turun betul berat saya walau baru pakai 2 hari pgs tu....selasa mlm tepek 1 kt perut..before tido timbang 63.8kg... bgn pagi jadi 63.4kg.. pastu siang tu saya tepek lagi kt perut n paha kiri kanan.. mlm tepek kt tapak kaki...pagi khamis dh 62.1kg..ermm...mcm tak caya laks..hehe..sbbnya sy still makan nasi mcm biasa 2x sehari..selalu igt testimoni org betui ka? dah jadi kt diri sendiri rupanya....hehe...it nak order lagi yg pgs tu ada lagi stok tak?

Testimonial 5
Insya'Allah... Ader lagi order lepas nih..
Alhamdulillah.. Kesan bagus untuk customer-customer setakat nie..
Selain senang bangun pagi, lenguh-lenguh badan ngan kaki hilang..
So far.. Memang senang buang air besar...
Insya'Allah... Ader kesan len coming tuh..
Kene pakai berterusan kan??


Dapatkan GOLD SLIMMING PATCH sekarang dan anda pasti terkejut dengan

jumlah toksin yang keluar dari tubuh anda.


BAHAN-BAHAN UTAMA GOLD SLIMMING PATCH:

1. BLACK HAW – help to digest

2. FOLIUM SENNAE – help healing constipation

3. RHEUM OFFICINALE BAILL – cooling blood, help removing internal moisture,help to digest

4. MANGNOLIA OFFICINALIS – help to digest, help healing constipation

5. SODIUM SULFATE, ANHYDROUS – help healing constipation

6. COPTIS CHINENSIS – help to digest, help healing constipation and detoxing


FUNGSI UTAMA :

1, Detoksifikasiuntukkecantikan,,meningkatkanmetabolisme,meningkatkanfungsikekebalantubuh.

2. Mengurangkan keletihan, menyembuhkan sembelit, bau mulut,dan fenomena distensi perut.

3. Menghilangkan kotoran dalaman badan,
membersihkan darah, meningkatkan pigmentasi, menghilangkan jerawat,bau badan, bau kaki;

4. Mengurangkan tekanan pada sendi

5, sel diaktifkan untuk menyalinkan kulit yang sihat, anti-penuaan;

6, Menyeimbangkan , tekanan darah, gula darah dan secara berperingkat untuk kembali normal.


Brand : Jungong Korea.

HARGA BORONG YANG KAMI TAWARKAN SEMPENA PROMOSI YEAR END SALE 2011 :

belian 100 - 200 keping = RM 0.70 sekeping RM 0.65 sekeping

belian 300 - 500 keping = RM 0.65 sekeping
RM 0.60 sekeping

belian 600 – 1,000 keping = RM 0.60 sekeping RM 0.55 sekeping

belian 1500 keping ke atas = RM 0.55 sekeping RM 0.50 sekeping

*belian kurang dari 99 keping = RM 0.80 sekeping RM 0.70 sekeping


*harga belum termasuk kos penghantaran.

Harga biasa di Pasaran = RM1.50/keping


ATAU BARU INGIN MENCUBA PRODUK INI?

DAPATKAN PEK PERCUBAAN (20 KEPING) = RM25 + POSLAJU RM7

= RM 32 SAHAJA.

(untuk Sabah Sarawak, poslaju = RM16)


kebenaran dan keaslian produk kami : click untuk besarkan

GAMBAR STOK KAMI :




GOLD SLIMMING PATCH ini dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin :

1. Bahan ujian yang digunakan = Gold Slimming Patch

2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50 hari
4. Skala keberkesanan

a) Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 50 hari
b) Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 50 hari
c) Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 50 hari
d) No Effect = Tiada perubahan selepas 50 hari


ANALISIS KEPUTUSAN

1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan SLIMMING PAD:

Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%.


HARGA PAKEJ BERKOTAK : (1 kotak = 10 keping)

30 - 50 kotak = RM 7.00 sekotak

60 - 100 kotak = RM 6.50 sekotak

150 -200 kotak = RM 6.00 sekotak

* bawah dari 30 kotak = RM 7.50 sekotak

* minimum order 10 kotak

NOTA : anda akan dibekalkan dengan gold slimming patch beserta kotak (1 kotak = 10 keping)

HARGA PASARAN = RM 15 sekotak



PENGHANTARAN BARANG :

SKYNET/ POSLAJU -Hanya 1-2 hari, barang anda tempah boleh sampai ke destinasi.

Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali cuti umum.

Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.

Cawangan kami : Banting, Selangor & Putrajaya (Presint 17)

: Kertih, Terengganu.

Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke 4 lokasi kami ini.


PEMBAYARAN :

Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.

MAYBANK
Name : En Muhammad Redzuan
Account Number : 158024880538CIMB BANK

Name : En Muhammad Redzuan

Account Number : 08180011947525


Nota : sila masukkan email : encik_lokman@yahoo.com semasa membuat pembayaran online melalui cimbclicks atau Maybank2u.

Jika cash deposit melalui ATM, anda hanya cuma maklumkan tentang pembayaran yang telah anda buat ke talian 019-4279435.

Selepas membuat bayaran, sila berikan alamat dan nombor telefon untuk kami pos barang andake talian 019-4279435


Contact Detail:

Contact Person : Encik Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "LELONG GOLD YEAR END" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya


WHITE DETOX PATCH - BUANG TOKSIN BADAN - HARGA BORONG

HARGA PROMOSI 2011!!!


KHASIAT PRODUK INI :

1. Membantu dan menyerapkan toksin didalam badan yang menjadi punca bagi segala penyakit.
2. Membantu mengurangkan serta mencegah risiko penyakit berbahaya.
3. Meransang titik akupunktur dan refleksologi.
4. Melancarkan peredaran darah.
5. Membantu menguatkan sistem imunisasi badan.
6. Membantu mendapatkan tidur nyenyak.
7. Menjadikan badan terasa lebih ringan dan selesa.
8. Dan mendorong menjalani hidup yang lebih sihat.


Foot Patch. 100% Original!

Brand : Jungong, teknologi Korea.


HARGA BORONG YANG KAMI TAWARKAN UNTUK PROMOSI YEAR END 2011 :

belian 100 - 499 keping = RM 0.50 sekeping

belian 500 - 1000 keping = RM 0.45 sekeping

belian 1500 - 2000 keping = RM 0.40 sekeping

belian 2500 keping = RM0.35 sekeping

belian 5000 keping = RM0.30 sekeping

(bawah dari 99 keping = RM0.70 sekeping)

*harga belum termasuk kos penghantaran.

harga biasa di pasaran = RM 1.50 sekeping.

kebenaran dan keaslian produk kami (klik untuk besarkan)


ATAU BARU INGIN MENCUBA PRODUK INI?

DAPATKAN PEK PERCUBAAN (20 KEPING) = RM20 + POSLAJU RM7 ke semenanjung (Sabah/Sarawak, poslaju RM16) = RM27 SAHAJA.



PENGHANTARAN BARANG :

SKYNET/ POSLAJU -Hanya 1 hari, barang anda tempah b0leh sampai ke destinasi.

Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali cuti umum.

Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.

Cawangan kami : Banting, Selangor & Putrajaya (Presint 17)

: Kertih, Terengganu.

Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke 4 lokasi kami ini.


PEMBAYARAN :

Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.

MAYBANK
Name : En Muhammad Redzuan
Account Number : 158024880538
CIMB BANK

Name : En Muhammad Redzuan

Account Number : 08180011947525

Nota : sila masukkan email : encik_lokman@yahoo.com semasa membuat pembayaran online melalui cimbclicks atau Maybank2u.

Jika cash deposit melalui ATM, anda hanya cuma maklumkan tentang pembayaran yang telah anda buat ke talian 019-4279435.

Selepas membuat bayaran, sila berikan alamat dan nombor telefon untuk kami pos barang andake talian 019-4279435


HUBUNGI :

Name : Encik Muhammad Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "MURAH DETOX" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya.


- UNTUK PAKEJ DETOX FOOT PATCH BERKOTAK, LAWATI : DETOX FOOT PATCH BERKOTAK HARGA MURAH

- UNTUK GOLD SLIMMING PATCH, LAWATI : GOLD SLIMMING PATCH BORONG


NOTA : SUNGGUH BANYAK FOOT PATCH TIRUAN YANG DIJUAL DI PASARAN MALAYSIA KETIKA INI.

1.SALAH SATU CARA UNTUK MEMBEZAKANNYA ADALAH DENGAN MELIHAT PADA PACKAGINGNYA. PRODUK ORIGINAL MEMPUNYAI TANDA GARIS HIJAU DIBUCUNYA (lihat gambar di bawah)

2. DARI SEGI BAU. Produk original mempunyai bau (bau bamboo vinegar) dan produk tiruan tidak mempunyai bau (adakala berbau seperti bedak)

3. PRODUK original tidak dihurungi semut, produk tiruan pasti menarik kehadiran semut.

4. Warna pada patch selepas pakai adalah berwarna hijau@hitam kepekatan, dan bukannya kelabu.

5. Harga dijual terlampau murah, kurang dari RM0.34




TESTIMONIAL PENGGUNA FOOT PATCH KAMI :

Nasr, 32, Alor Setar.
“Seharian bekerja di pejabat memang cukup meletihkan. apatah lagi berada seharian di bawah air-cond. ketika waktu rehat asyik nak tidur saja dan bila malam pula asyik nak tidur awal sebab terlalu letih. Selepas 2 minggu menggunakan foot detox ni, badan terasa cergas bertenaga dan waktu rehat pun dah tak tidur lg. Alhamdulillah, syukur pada Allah.”

Cikgu NorAzmah, 40, SMK Tunku Temenggong, Pendang Kedah.
Saya mengalami sakit lutut yg agak ketara sehingga menyukarkan saya untuk sembahyang. Bermacam ubat dan kaedah saya telah gunakan tapi tidak sesuai. Setelah mencuba foot detox selama 1 minggu, Alhamdulillah saya rasa ada perubahan ketika mana hendak melakukan sembahyang. Saya rasa seperti kembali kepada sedia kala

Suhaila, 30, Kuala Lumpur.
“Saya sering mengalami masalah tidur dan berasa letih dan tidak bertenaga pada pagi keesokan nya.Ini menyebabkan saya tidak dapat menumpukan perhatian semasa bekerja. Kini dengan Foot Detox, saya dapat tidur dengan lena, berasa lebih segar , cergas dan bertenaga pada setiap pagi.

Mrs Lim, 36, Kepong.
Saya mengalami kelenguhan pada bahagian leher yang berterusan dan sering diserang sakit kepala dari masa kesemasa. Doktor menasihatkan saya bahawa ini adalah disebabkan oleh gaya hidup saya yang tertekan dan keadaan postur badan saya. Pada mulanya saya berasa ragu-ragu untuk mencuba Foot Detox. Tetapi setelah mencubanya, saya sangat kagum kerana kelenguhan pada leher saya hilang sama sekali dan saya tidak lagi sering diserang sakit kepala. Malahan saya berasa lebih segar dan lebih bertenaga setiap pagi.

Puan Zubaidah, 31, Kuala Lumpur
Ibu saya sering merungut kesakitan dan kekakuan pada bahagian lutut dan buku lali setiap pagi. Ini biasanya akan berlanjutan sehingga tengah hari dan menjadi semakin teruk semasa hujan. Dia diberitahu bahawa keadaan ini tidak dapat dielakkan kerana ia merupakan kelaziman proses penuaan. Selepas mencuba pelekat kaki penyerap toksin ini selama seminggu, ibu saya tidak lagi mengalami kesakitan dan pergerakannya menjadi semakin lancar.

Cik Sarah, 36, Petaling Jaya.
Sebelum menggunakan detox foot berat badan sya 99kg tapi setelah menggunakan hanya 1 pax saja berat badan saya telah turun sebanyak 4kg iaitu daripada 99kg ke 95kg. Sukar untuk saya percaya tapi setelah menimbang berat badan di beberapa tempat berasingan, itulah sebenarnya terjadi kepada saya. Sungguh menakjubkan bukan!! Terima Kasih.

Norizah Hamidon, 32 Tahun Shah Alam.
Terbukti pada saya selepas menggunakan Foot detox, penurunan berat badan sebanyak 1kg dlm masa 7 hari !!!dan sekarang hilang berat 2.5kg dalam satu bulan Bukan itu sahaja...Produk ini mampu memberi bentuk badan yang menarik dan lenguh2 sengal2 serta kesakitan bisa kaki badan akibat angin.


Fatimah Ghazali ,24 Tahun
Saya mengalami penyakit resdung yang kronik. Saya menggunakan Foot detox bukan untuk menguruskan badan tetapi untuk membuang toksin di badan terutamanya di bahagian muka. Berbagai jenis ubat dan kosmetik telah saya cuba tapi belum diizinkan Allah untuk sembuh. Selepas saya mencuba produk ini beberapa hari, ramai rakan sekerja saya telah menegur yang wajah saya nampak lain dan lebih cerah serta jerawat berkurangan. Sebelum ini, setiap kali membasuh muka saya perlu pencuci khas untuk mengelakkan muka saya berbau hanyir selepas dibasuh. Selepas guna Foot detox saya tidak mengalami masalah resdung yang kronik lagi. Bau hanyir juga telah hilang. Tiada lagi kelopak mata yang lebam dan hitam. Masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala juga telah beransur pulih. Alhamdulillah, dengan bahan semulajadi yang berkesan terdapat di dalam produk ini, saya yakin lebih ramai orang di luar sana yang dapat dibantu.

Rokiah Binti Ibrahim
Saya mengalami sakit kaki, lutut, asma, ghout dan sakit sendi. Paling ketara sakit lutut dan kaki di mana terpaksa bersolat duduk di atas kerusi kerana kaki kanan tidak boleh dilipat. Dengan menggunakan FOOT DETOX selama 10 malam,segala masalah tersebut telah beransur pulih dengan cepat. Kini, saya telah mendapat semula kesihatan yang baik disamping berat badan turun daripada 69kg kepada 64kg. Alhamdulillah...

PROMOSI WHITE DETOX FOOT PATCH SIAP KOTAK ORIGINAL


HARGA PROMOSI 2011!!!






1 kotak mengadungi = 10 keping detox foot patch dan 10 keping pelekat

Penerangan Produk :

Buang toxin semasa tidur. Pengajian perubatan Jepun telah mendapati rahsia cuka buluh(bamboo vinegar) yang mempunyai kefungsian penyembuhan dan detoksifikasi pada tubuh.Gunakan foot patch dengan melekatkan foot patch pada telapak kaki anda sebelum tidur dan proses detoksifikasi pada tubuh akan berlaku semasa tidur. Gunakan foot patch untuk pembuangan toxin dan dalam masa yang sama memberi kesihatan yang baik kepada anda!

Fungsi-fungsi produk ini :
-meningkatkan sirkulasi darah
-melangsingkan berat badan
-memperbaiki kesihatan badan
-meningkatkan kualiti tidur
-mencegah penuaan
-mencantikan kulit
-detokfikasi pada tubuh

Cara-cara memakai:

1.Buka pelekat.
2.Lekatkan bahagian yang bertulis di pelekat.
3.Pastikan bahagian yang berherba menghadap telapak kaki anda.
4.Masa penggunaan:minumum 4 jam, maksimum 8 jam .

kebenaran dan keaslian produk kami (klik untuk besarkan)

PRODUK ORGINAL : Jun Gong Detox Foot Patch (dengan line hijau di bucu)


cara pek

HARGA YANG DITAWARKAN UNTUK PAKEJ BERKOTAK

30 - 50 kotak = RM 6.50 RM 6.00 sekotak

60 - 100 kotak = RM 6.00 RM 5.50 sekotak

150 -200 kotak = RM 5.50 RM 5.00 sekotak

300 kotak ke atas = RM 5.00 RM4.50 sekotak

* bawah dari 30 kotak = RM7.00 RM 6.50 sekotak (min order = 10 kotak)

* anda akan dibekalkan dengan detox foot patch berserta kotak.

HARGA BIASA PASARAN = RM 15 sekotak


PENGHANTARAN BARANG :

SKYNET/ POSLAJU -Hanya 1-2 hari, barang anda tempah boleh sampai ke destinasi.

Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali ahad, sabtu minggu pertama setiap bulan dan cuti umum.

Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.

Cawangan kami : Banting, Selangor & Putrajaya (Presint 17)

: Kerteh, Terengganu.

Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke 4 lokasi kami ini.


PEMBAYARAN :

Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.

MAYBANK
Name : En Muhammad Redzuan
Account Number : 158024880538CIMB BANK

Name : En Muhammad Redzuan

Account Number : 08180011947525

Nota : sila masukkan email : encik_lokman@yahoo.com semasa membuat pembayaran online melalui cimbclicks atau Maybank2u.

Jika cash deposit melalui ATM, anda hanya cuma maklumkan tentang pembayaran yang telah anda buat ke talian 019-4279435.

Selepas membuat bayaran, sila berikan alamat dan nombor telefon untuk kami pos barang andake talian 019-4279435


HUBUNGI :


Name : Encik Muhammad Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "DETOX KOTAK" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya.


KHASIAT GINSENG DETOX PATCH

HARGA PROMOSI 2011!!!

MENGEMBALIKAN TENAGA! EKTRAK HERBA SLIMMING YG LEBIH KUAT DENGAN TAMBAHAN KHASIAT GINSENG! MAMPU MENGAWAL PARAS KOLESTROL!
GINSENG REGAIN ENERGY SLIMMING DETOX PATCH : REGAIN ENERGY & EXTRA SLIMMING & STRONGER DETOX WITH GINSENG EXTRACT


GINSENG DETOX PATCH

mempunyai fungsi yang sama seperti gold detox tetapi mempunyai tambahan ekstrak GINSENG

FUNGSI UTAMA : MENINGKATKAN TENAGA, HERBA SLIMMING YANG LEBIH KUAT DENGAN EKSTRAK GINSENG


Fungsi dan kebaikan sampingan :-

- melancarkan peredaran darah

- membantu proses pemecahan lemak

- memperbaiki kualiti tidur

- menguatkan fungsi jantung

- mengurangkan tekanan

- melancarkan sistem pencernaan

- membuang toksin dalam badan

- meningkatkan metabolism badan

- lebih efektif untuk penyakit seperti gout,lemah2 badan



HARGA ISTIMEWA YANG KAMI TAWARKAN BUAT SEMUA PEMBELI SEMPENA YEAR END SALE:


belian 100 - 400 keping = RM 0.70/keping

belian 500 - 1000 keping = RM 0.65/keping

belian 1,500 – 2,000 keping = RM 0.60/keping

belian 3000 keping ke atas = RM 0.55/keping

*bawah 100 keping = RM 0.80 sekeping




DAPATKAN PEK PERCUBAAN (20 KEPING) = RM 25 +

POSLAJU RM 7

= RM 32 SAHAJA.


(untuk Sabah Sarawak, poslaju = RM16)


HUBUNGI :


Name : Encik Muhammad Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "GINSENG DETOX" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts