GOLD DETOX FOOT PATCH MURAH


HARGA PROMOSI 2011!!!

(Kandungan Herba : 90% SLIMMING + 10% DETOX)

GOLD Detox Foot Patch. 100% Original

Gold Slimming Foot Patch ini adalah dihasilkan berdasarkan pada produk Detox Foot Patch, tetapi ditambah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function. Dengan patch ini, pengguna bukan sahaja akan dapat membuang toksin di dalam badan, tetapi dapat menjadikan badan pemakai lebih anggun dengan adanya fungsi pelangsingan. Ini bermakna toksin dan lemak berlebihan akan dikeluarkan melalui penggunaan Gold Slimming Foot Patch ini.


Dapatkan GOLD SLIMMING PATCH sekarang dan anda pasti terkejut dengan

jumlah toksin yang keluar dari tubuh anda.


BAHAN-BAHAN UTAMA GOLD SLIMMING PATCH:

1. BLACK HAW – help to digest

2. FOLIUM SENNAE – help healing constipation

3. RHEUM OFFICINALE BAILL – cooling blood, help removing internal moisture,help to digest

4. MANGNOLIA OFFICINALIS – help to digest, help healing constipation

5. SODIUM SULFATE, ANHYDROUS – help healing constipation

6. COPTIS CHINENSIS – help to digest, help healing constipation and detoxing


FUNGSI UTAMA :

1, Detoksifikasi untuk kecantikan,, meningkatkan metabolisme, meningkatkan fungsi kekebalantubuh.

2. Mengurangkan keletihan, menyembuhkan sembelit, bau mulut,dan fenomena distensi perut.

3. Menghilangkan kotoran dalaman badan,
membersihkan darah, meningkatkan pigmentasi, menghilangkan jerawat,bau badan, bau kaki;

4. Mengurangkan tekanan pada sendi

5, sel diaktifkan untuk menyalinkan kulit yang sihat, anti-penuaan;

6, Menyeimbangkan , tekanan darah, gula darah dan secara berperingkat untuk kembali normal.


Brand : Jun Gong.

HARGA BORONG YANG KAMI TAWARKAN :

belian 100 - 200 keping = RM 0.70/keping

belian 300 - 500 keping = RM 0.65/keping

belian 600 – 1,000 keping = RM 0.60/keping

belian 1500 keping ke atas = RM 0.55/keping


*belian kurang dari 99 keping = RM 0.80 sekeping.

*harga belum termasuk kos penghantaran.

Harga biasa di Pasaran = RM2/keping


ATAU BARU INGIN MENCUBA PRODUK INI?

DAPATKAN PEK PERCUBAAN (20 KEPING) = RM25 + POSLAJU RM7

= RM 32 SAHAJA.

(untuk Sabah Sarawak, poslaju = RM16)


kebenaran dan keaslian produk kami : click untuk besarkan

GAMBAR STOK KAMI :




GOLD SLIMMING PATCH ini dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin :

1. Bahan ujian yang digunakan = Gold Slimming Patch

2. 30 orang digunakan utk ujian ini.
3. Tempoh ujikaji = 50 hari
4. Skala keberkesanan

a) Cured = ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 50 hari
b) Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 50 hari
c) Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 50 hari
d) No Effect = Tiada perubahan selepas 50 hari


ANALISIS KEPUTUSAN

1. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan SLIMMING PAD:

Cured = 3 orang
Improved = 16 orang
Effect = 8 orang
No Effect = 3 orang

Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%.


HARGA PAKEJ BERKOTAK : (1 kotak = 10 keping)







30 - 50 kotak = RM 6.50 sekotak

60 - 100 kotak = RM 6.00 sekotak

150 -200 kotak = RM 5.50 sekotak

* bawah dari 30 kotak = RM 7.00 sekotak

* minimum order 20 kotak



NOTA : anda akan dibekalkan dengan gold slimming patch beserta kotak (1 kotak = 10 keping)

HARGA PASARAN = RM 15 sekotak

PENGHANTARAN BARANG :

SKYNET/ POSLAJU -Hanya 1-2 hari, barang anda tempah boleh sampai ke destinasi.

Penghantaran dijalankan setiap hari kecuali cuti umum.

Lokasi utama kami : Ipoh, Perak.

Cawangan kami : Banting, Selangor & Putrajaya (Presint 17)

: Kertih, Terengganu.

Sesiapa yang nak datang ambil barang, boleh datang terus ke 4 lokasi kami ini.


PEMBAYARAN :

Bayaran boleh di buat ke akaun KAMI di CIMB Bank atau Maybank.

MAYBANK
Name : En Muhammad Redzuan
Account Number : 158024880538CIMB BANK

Name : En Muhammad Redzuan

Account Number : 08180011947525


Nota : sila masukkan email : encik_lokman@yahoo.com semasa membuat pembayaran online melalui cimbclicks atau Maybank2u.

Jika cash deposit melalui ATM, anda hanya cuma maklumkan tentang pembayaran yang telah anda buat ke talian 019-4279435.

Selepas membuat bayaran, sila berikan alamat dan nombor telefon untuk kami pos barang andake talian 019-4279435


Contact Detail:

Contact Person : Encik Lokman

email : encik_lokman@yahoo.com

HP : 019-4279435 (Encik Lokman)

untuk SMS : type "LELONG GOLD" dan disertakan dengan pertanyaan anda.

boleh hubungi kami melalui email atau SMS.

anda akan dilayan sebaik nya



TESTIMONIAL PENGGUNA GOLD SLIMMING PATCH KAMI :

Testimonial 1
I dah guna gold slimming patch 1 pack..ada kesan la..
badan dah rasa ringan..pastu epal ada tampal kat pinggul..maklumlah badan epal ni cam pir..(bukan cam epal) hari2 epal tampal kat pinggul..mlm tmpal kat tpk kaki..hurm..mmg lost 3 inci kat pinggul..ok aper..


Testimonial 2
mimi dh turun lagi 0.5kg..total 2 kg dh hilang...
nk tanye..tmpal kt perut blh x?
byk lemak...

Testimonial 3
mmg ada kesan, bdn ringan dan masalah sembelit saya tanggung sejak lama, kalu x mkn ubat x buang air besar lah saya, sejak pakai, ari ke5, masalah tu ketara berkurangnya, sygnya beli aritu 60pcs share bertiga dg kwn pejabat, skrg nmpk ada kesan positif, dah sume bersungut kenapalah order sikit sangat

Testimonial 4
Mula2 tak nak caya..igt timang rosak... dah try penimbang berbeza...mmg turun betul berat saya walau baru pakai 2 hari pgs tu....selasa mlm tepek 1 kt perut..before tido timbang 63.8kg... bgn pagi jadi 63.4kg.. pastu siang tu saya tepek lagi kt perut n paha kiri kanan.. mlm tepek kt tapak kaki...pagi khamis dh 62.1kg..ermm...mcm tak caya laks..hehe..sbbnya sy still makan nasi mcm biasa 2x sehari..selalu igt testimoni org betui ka? dah jadi kt diri sendiri rupanya....hehe...it nak order lagi yg pgs tu ada lagi stok tak?

Testimonial 5
Insya'Allah... Ader lagi order lepas nih..
Alhamdulillah.. Kesan bagus untuk customer-customer setakat nie..
Selain senang bangun pagi, lenguh-lenguh badan ngan kaki hilang..
So far.. Memang senang buang air besar...
Insya'Allah... Ader kesan len coming tuh..
Kene pakai berterusan kan??

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts